Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
19.08.2016.
11:44 > 11:50
Roditelji koji mališane vode na igranje u Limanskom parku zabrinuti su zbog stanja u kojem se ono nalazi.
  • ex chapman

    19.08.2016 13:50
    opasnost
    moram se složiti sa Didi - ko želi normalan život za svoju decu mora da beži odavde. a što se igrališta tiče - njih lome i urnišu tinejdžeri i narkići. nije samo ovo u limanskom parku ugroženo. a "nadležne" zabole patka. ili treba možda ja da idem svake noći da rasterujem bitange po gradu? e to je pravi problem! treba li mi normalni stalno da plaćamo "provod" ovih nenormalnih? isto je i na keju koji se noću pretvara u pandemonijum; i u centru gde su "nadležni" odlučili da "reše" problem tako što će ograničiti rad kafića. motku u šake i očistite grad od anti-socijalnog ponašanja, od pišača, urlatora i "navijača". juče gledam kako horda "navijača" ide ka stadionu i u prsisustvu policije maltretira delove grada kroz koje prolazi - urlaju, bacaju petarde, flaše koje isprazne, prolaznici moraju da se njima sklanjaju sa puta - i to sve u pratnji polciije!
  • nervirach

    19.08.2016 13:39
    Imam osecaj da je ovo povezano sa onim zidanjem baletske skole. Opravdanje za ono rusenje a ne bi me cudilo da ce i ovo biti opravdanje za neku prevaru. To je obicaj, kao onaj izbor najruznije zgrade u zadnjih 25 godina kako bi se opravdalo rusenje neceg vrednog videti.
  • Didi

    19.08.2016 12:21
    Nažalost....
    Život u Srbiji opasan je po decu....a i odrasle!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna